Екс-учасник

Екс-учасник "Квартал 95" Манжосов приїхав на анонсовану прес-конференцію, але потім зник

Укрінформ
Колишній учасник проекту "Квартал 95" та друг дитинства кандидата у Президента Володимира Зеленського Денис Манжосов приїхав за годину до початку анонсованої прес-конференції, але потім поїхав звідти.

Журналісти не дочекалися його, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, спікера не буде. Організатори повідомили нам таку інформацію, що пан Манжосов прибув у цей зал приблизно за годину до початку прес-конференції. Його бачили тут журналісти і одна з наших працівниць. Він ознайомився з територією, а потім вийшов на подвір'я перекурити, сів у таксі або якусь іншу машину, і на цьому його сліди зникли", - сказав керівник агентства "Українські новини", де мала відбутися прес-конференція, Денис Іванеско.

За його словами, організатори прес-конференції не мають з ним зв’язку. "Вони орендувати залу на годину. Ця година завершилася. Всім дякую", - сказав Іванеско.

Читайте також: Поліція відкрила справу через ролик, де вантажівка збиває Зеленського

На прес-конференцію Маджосова прийшли також представники студії "Квартал 95".

Як анонсувалося, Манжосов мав провести прес-конференцію на тему: "Задзеркалля - як і чому розійшлися шляхи кращих друзів дитинства, партнерів по КВН і студії "Квартал 95" Володимира Зеленського та Дениса Манжосова".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-