Іноземець намагався вилетіти з України за чужим паспортом

Іноземець намагався вилетіти з України за чужим паспортом

Укрінформ
Громадянину Туреччини заборонили в'їзд до України на три роки через намагання вилетіти з аеропорту "Бориспіль" до Парижа за чужим паспортом.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Громадянин Туреччини мав намір потрапити до Парижа. Для подорожі іноземець використав закордонний паспорт громадянина Туреччини, виданий на ім’я іншої людини. Обманути пильність прикордонників у пункті пропуску «Бориспіль» іноземцю не вдалося. Через такий вчинок прикордонники чужий документ вилучили, заборонили чоловіку в’їзд на територію України терміном на три роки та повернули його зворотним рейсом назад", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: "Бориспіль" скасує частину рейсів Bukovyna Airlines через борги

Крім того, в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону затримали росіянина, якого розшукували по лінії «Інтерполу» правоохоронні органи Франції для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів. Також база «Інтерполу» спрацювала і в пункті пропуску «Краківець», де прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Латвії, якого розшукували у нього на батьківщині за підозрою у вчиненні злочинів. Обох іноземців прикордонники передали співробітникам Національної поліції та по даним фактам повідомили Укрбюро Інтерполу у м. Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-