Епіфаній закликав українців проголосувати по совісті

Епіфаній закликав українців проголосувати по совісті

Укрінформ
Митрополит Київський і всієї України Епіфаній закликає співвітчизників узяти участь у чергових виборах Президента України та проголосувати за того, кого вони вважають достойним очолити державу у наступні 5 років.

Про це він сказав журналістам на виборчій дільниці після того, як проголосував сам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Закликаю сьогодні зробити свій вибір. Виконати свій громадянський обов'язок, прийти на виборчу дільницю і згідно зі своєю совістю, згідно з здоровим глуздом і своїм світоглядним переконанням зробити вибір, обрати того, кого вони вважають достойним, щоб він протягом наступних п’яти років був главою нашої Української держави”, - сказав Епіфаній.

Водночас, відповідаючи за запитання представників ЗМІ, митрополит зазначив, що “свого” кандидата обирав не довго. Свій голос він віддав саме за ту людину, яка, на його думку, може очолити та вести України уперед. Водночас ім’я цього кандидата він не назвав.

Читайте також: На Володимирській гірці — молитва за чесні вибори

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 31 березня, відбуваються чергові вибори Президента України.

Голосування триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях проводитиметься за місцевим часом країни перебування.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також 29 тисяч 888 дільничних виборчих комісій, серед яких 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині. За кордоном працюватиме 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-