МОЗ оголосив конкурс на посаду очільника

МОЗ оголосив конкурс на посаду очільника "Медичних закупівель України"

Укрінформ
МОЗ України оголосило конкурс на посаду генерального директора Державного підприємства "Медичні закупівлі України".

Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

"Україна будує власну спроможну систему медичних закупівель. 25 жовтня МОЗ України зареєструвало ДП «Медичні закупівлі України» - централізовану закупівельну організацію, що спеціалізується на закупівлі лікарських засобів і медичних виробів. У співпраці з міжнародними партнерами ця агенція медичних закупівель перебирає всі професіональні стандарти і процедури. Тож МОЗ оголошує відкритий прозорий конкурс керівника підприємства", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "Медичні закупівлі України” створять центр закупівельної експертизи та допомагатимуть регіонам підвищувати ефективність використання місцевих видатків на закупівлю ліків і медвиробів.

"Державне підприємства "Медичні закупівлі України" очікувано має забезпечити організацію та проведення сучасних та ефективних процедур закупівель лікарських засобів та медичних виробів, допоміжних засобів, інших товарів медичного призначення в рамках реформи фінансування системи охорони здоров’я, орієнтованої на пацієнта", - наголосили у МОЗ.

Читайте також: МОЗ відкрив доступ до результатів клінічних випробувань ліків

Як повідомляв Укрінформ, 25 жовтня МОЗ зареєструвало ДП “Медичні закупівлі України” - майбутню централізовану закупівельну організацію, що спеціалізуватиметься на лікарських засобах та медичних виробах. Саме вона забезпечить створення центру закупівельної експертизи та буде допомагати регіонам підвищувати ефективність використання своїх місцевих видатків на закупівлю ліків і медвиробів.

Національна стратегічна агенція із закупівель лікарських засобів за державними програмами лікування розпочне роботу з 2020 року, міжнародні організації поступово віддаватимуть свої повноваження. 2019 рік є перехідним, коли Національна агенція перебиратиме на себе державні програми з лікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-