#ВимкниРосійське: активісти запустили ініціативу з очищення інформпростору

#ВимкниРосійське: активісти запустили ініціативу з очищення інформпростору

Укрінформ
Активісти громадської ініціативи “Вимкни Російське” вирішили долучитися до боротьби із російською підривною агентурою, і зосередились на пріоритетах та шляхах боротьби з російськими впливами.

Про це повідомляє UA/TV.

Учасники – волонтери, серед яких працівники державних органів, спеціалісти ІТ-сфери та комунікаційники, перекладачі та інженери, студенти та бізнесмени Києва, Харкова, Тернополя, Львова, Полтави, Сум.

“Майже три роки тому ми розпочали боротьбу в інформаційній сфері, адже Україна відверто програвала війну за свідомість громадян. Ми почали інформаційну “деокупацію”, створюючи просвітницькі матеріали, поширюючи їх як онлайн, так і на освітніх заходах”, – пригадує координатор ініціативи “Вимкни Російське” Марія Дубініна. 

Ініціатива розширила діяльність, адже Росія також заполонила українську економіку, політику, культуру та інші сфери.

Читайте також: Суд скасував заборону на в’їзд в Україну актору “Сватів”

Крім боротьби з російською загрозою, учасники руху популяризують історію української боротьби, висвітлюючи історичні події з державницької позиції, проводячи паралелі з сучасністю. 

“Захищати наші кордони від російського окупанта не менш важливо, ніж працювати задля перемоги України в економіці, політиці, інформаційній та культурній сферах. А ще – формувати майбутню свідому політичну еліту, яка перебере на себе відповідальність за Україну”, – переконаний пластун, боєць Української добровольчої армії Захар Маковський. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-