Бренд Ukraine NOW презентували на міжнародній конференції у Києві

Бренд Ukraine NOW презентували на міжнародній конференції у Києві

Укрінформ
Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко презентував бренд Ukraine NOW на міжнародній конференції "Місце України у світі: муніципальний маркетинг і брендинг", яка пройшла у Києві 12-13 березня.

Про це повідомляється на сайті Мінінформполітики.

"Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко виступив на міжнародній конференції "Місце України у світі: муніципальний маркетинг і брендинг", яка пройшла у Києві 12-13 березня", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Біденко презентував єдиний бренд України Ukraine NOW і розповів про заходи з його просування на міжнародній арені.

«Ukraine NOW є парасольковим брендом, який, відповідно до розпорядження Уряду, має бути присутній у всіх комунікаціях українських урядових структур», - зазначив держсекретар МІП.

Читайте також: Бренд Ukraine NOW презентували у Польщі, Німеччині та Чехії

Конференція "Місце України у світі: муніципальний маркетинг і брендинг" організована Проектом Федерації канадських муніципалітетів та Асоціації міст України «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Канади. Її основна мета - обмін знаннями та досвідом у сфері брендингу й маркетингу міст.

Участь у заході взяли представники органів виконавчої влади, міжнародні та українські експерти, представники українських міст та компаній, які працюють у сфері брендингу територій.

Фото: МІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-