Кабмін внесе корективи у формулу розрахунку пенсій - Розенко

Кабмін внесе корективи у формулу розрахунку пенсій - Розенко

Укрінформ
Кабінет міністрів планує презентувати нові програми щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення тих людей, які мають великий стаж роботи.

Про це сказав віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, інформує його прес-служба у Facebook.

"Ми розуміємо, що це несправедливо, коли людина "пропахала" все життя і отримує мізерну пенсію. Зараз ми робимо лише перші кроки. А вже найближчим часом плануємо презентувати нові програми щодо пенсійного забезпечення тих людей, які мають великий стаж роботи", - сказав Розенко.

За його словами, планується, зокрема, внести "певні корективи у формулу розрахунку пенсій, де можливо збільшити "вартість" саме трудового стажу для людей, які вийшли на пенсію до 2010 року".

Читайте також: ООН закликає Україну змінити правила виплати пенсій переселенцям

Водночас Розенко розкритикував заяви певних політиків про те, що з підвищенням пенсій слід зачекати 2 місяці - поки завершаться вибори.

"Ідеологія чинної влади полягає у тому, що як тільки у Пенсійному фонді з’являється додатковий ресурс, ми його одразу спрямовуємо на підвищення рівня життя наших громадян. Ми це робили протягом останніх років і точно так само зробили і зараз", - сказав віце-прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-