Геращенко про акції Нацкорпусу: Тепер переодягнуті тітушки переслідують президента

Геращенко про акції Нацкорпусу: Тепер переодягнуті тітушки переслідують президента

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко висловила обурення провокацією, влаштованою невідомими молодиками в Черкасах, в 205 річницю з дня народження Шевченка.

Про це вона написала" у Facebook.

"Як би голосно не називали себе провокатори - ментально вони тітушки... Я проти приватних армій. В нас є Армія. Вона на фронті. А не в мирних містах в балаклавах", - зазначила автор допису.

Геращенко звернулася до керівництва МВС: "В мене запитання до МВС: ви не загралися в політику, друзі? Ваша задача - сприяти чесним виборам, а не гратися в вибори і демонструвати можливість впливу на процес. Спочатку ми чули заяви про силу на виборчих дільницях, потім бачили факельні ходи на Хрещатику і палаючі фаєри, провокації на зустрічах Президента з виборцями в різних містах. Раніше тітушки переслідували опозицію. Тепер переодягнуті тітушки переслідують президента. Це вже занадто".

Читайте також: Мітингарі Нацкорпусу будуть покарані за насилля на мітингах у Києві та Черкасах

Перший заступник Голови ВР підкреслила, що МВС має бути поза політикою.

"Шановні колеги, ми очікуємо від вас забезпечення законності і правопорядку. Хочеться чесного розслідування і судів? Це вимога всього суспільства. І в європейській країні суд Лінча і фаєри не підміняють розслідування і правосуддя. Це - сценарій дестабілізації і спроби впливу на виборчий процес, зриву виборів", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу внаслідок сутичок у Черкасах між правоохоронцями та представниками Національного корпусу постраждали 15 поліцейських.

У суботу Президент Петро Порошенко перебував з робочою поїздкою в Черкасах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-