Внаслідок сутичок у Черкасах постраждали 15 поліцейських

Внаслідок сутичок у Черкасах постраждали 15 поліцейських

Офіційно
Укрінформ
Унаслідок сутичок у Черкасах між правоохоронцями та представниками Національного корпусу постраждали 15 поліцейських.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

"Станом на 19.45, за даними Нацполіції "внаслідок сутички постраждали 15 правоохоронців. П’ятьом із них медичну допомогу надано на місці, 10 звернулися до медичних закладів. Слідчі відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу: за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від’їзду Президента України представники Національного корпусу намагалися заблокувати кортеж Глави держави та почали провокувати на бійку пересічних черкащан та поліцію.

Читайте також: Мітингарі Нацкорпусу будуть покарані за насилля на мітингах у Києві та Черкасах

Мністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав неприпустимими дії Національного корпусу та заявив, що винні будуть покарані.

У суботу під Адміністрацією Президента сталися сутички націоналістів і правоохоронців.

До будівлі Адміністрації Президента в Києві прийшли учасники організацій «Національний корпус» і «Національні дружини» з вимогою взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці.

У результаті сутички біля Адміністрації Президента України постраждало двоє поліцейських і нацгвардієць. Одного правоохоронця з хімічним опіком очей госпіталізували, іншим надано медичну допомогу на місці.

У суботу Президент Петро Порошенко перебував з робочою поїздкою в Черкасах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-