Держкомтелерадіо контролюватиме справляння надходжень бюджету

Держкомтелерадіо контролюватиме справляння надходжень бюджету

Укрінформ
Держкомтелерадіо додали до органів, що контролюють справляння надходжень бюджету та визначили код бюджетної класифікації для перерахування адміністративно-господарських штрафів за порушення вимог статті 281 Закону України “Про видавничу справу”.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

“Цим законом передбачено, що розповсюдження на території України видавничої продукції, яка має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України, без наявності відповідного дозволу тягне за собою застосування до розповсюджувачів такої продукції адміністративно-господарських санкцій. За кожен випадок такого розповсюдження, вчиненого вперше, накладається адміністративно-господарський штраф у розмірі десяти мінімальних заробітних плат, а за кожен наступний випадок такого розповсюдження - у розмірі п’ятдесяти мінімальних заробітних плат”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Уряд доручив змінити правила відбору на Євробачення

Як зазначається, відповідно до закону рішення про накладення штрафу приймає Держкомтелерадіо як центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику в інформаційній сфері.

Рішення щодо Держкомтелерадіо прийнято на основі внесення урядом змін у додаток до постанови Кабінету міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 106 “Деякі питання ведення обліку податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-