Фріз у Філадельфії говорила про розбудову системи шпиталів для ветеранів

Фріз у Філадельфії говорила про розбудову системи шпиталів для ветеранів

Укрінформ
Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз домовилась про об'єднання зусиль у розв'язанні питань щодо розбудови системи шпиталів для ветеранів та тренінгових програм для лікарів і психологів із представниками ЗУАДК.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

«Під час зустрічі ми обговорили питання співпраці на рівні Міністерства у справах ветеранів, яке тепер має створити якісну систему захисту інтересів ветеранів та членів родин загиблих. Впевнена, що спільно з урахуванням досвіду та можливостей ЗУАДК (Злученого українського американського допомогового комітету — ред.) ми здатні впровадити дієвий формат з реалізації комплексних програм для потреб українських ветеранів. Також мали нагоду окреслити напрямки зі створення нових програм», - зазначила Фріз.

Як зазначається, міністр подякувала учасникам зустрічі за підтримку України у протистоянні російській агресії, за практичну допомогу нашим військовослужбовцям, за адресне спрямування обладнання медичним госпіталям.

Читайте також: Фріз розповіла, як Мінветеранів співпрацюватиме з громадськими організаціями

ЗУАДК надає активну підтримку та благодійну допомогу Україні. Зокрема, за програмою «Адаптуй пораненого українського воїна» 625 українських військових отримали допомогу. За останні роки закуплено медобладнання на більш як 100 тисяч доларів. За окремою програмою «Допомога АТО в російсько-українській війні» надано допомоги на 850 тисяч доларів.

У зустрічі також взяли участь віце-президент Українського освітнього культурного центру, голова товариства УПА Зеня Брожина та директор програм Нашої української рідної школи (НУРШ) Ольга Костів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-