Суд розглядає скаргу ГПУ на запобіжний захід Мангеру

Суд розглядає скаргу ГПУ на запобіжний захід Мангеру

Укрінформ
Апеляційний суд Києва розпочав розгляд скарги ГПУ щодо обрання запобіжного заходу голові Херсонської обладміністрації Владиславу Мангеру.

Скаргу розглядає колегія у складі суддів Валерія Лашевича, Івана Рибака і Миколи Ященка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У залі суду присутній Віктор Гандзюк - батько Катерини Гандзюк, в організації вбивства якої обвинувачується Мангер, прокурори Вікторія Калита і Дмитро Боян, сам підозрюваний і його адвокати.

Засідання Апеляційного суду мало відбутися 28 лютого, проте через неявку Мангера та його адвокатів було перенесене на 1 березня.

Як повідомлялося, 31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку у Херсоні, внаслідок чого опіками було уражено 30% тіла жінки. 4 листопада вона померла.

Читайте також: Геращенко закликає дати охорону батькові Гандзюк

11 лютого 2019 року Генпрокуратура оголосила голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру підозру в організації вбивства Гандзюк. У ніч проти 15 лютого суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у 2 млн 497 тисяч 300 гривень. Заставу вніс адвокат Мангера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-