Підозрюваних в афері з

Підозрюваних в афері з "акціями" Tesla арештували, застава — по п’ять мільйонів

Укрінформ
Голосіївський районний суд столиці заарештував на два місяці подружжя з Одеси, підозрюване в організації афери із продажу цінних паперів компанії «Tesla Motors Inc», визначивши їм заставу у розмірі 5 млн грн кожному.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

“За клопотанням прокуратури міста Києва Голосіївський районний суд столиці заарештував на 2 місяці двох осіб, які підозрюються в організації масштабної афери із продажу цінних паперів американської компанії «Tesla Motors Inc». Задовольнивши клопотання прокурора, суд одночасно встановив підозрюваним заставу у сумі 5 млн гривень для кожного”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 21 лютого в Одесі затримано двох зловмисників, причетних до організації шахрайської схеми.

Читайте також: Поліція затримала шахраїв, які торгували "акціями" Tesla

Підозрювані створили інтернет-сайт псевдопредставництва американської компанії «Tesla Motors Inc» в Україні, а також два підприємства ТОВ «Тесла Груп Україна» та ТОВ «Насдак Груп Україна», через які пропонували громадянам придбати цінні папери (акції та облігації) корпорації. Гроші, отримані від громадян, зловмисники привласнювали.

На сьогодні до правоохоронних органів вже звернулося 20 громадян, які постраждали від цієї афери. За попередніми підрахунками, сума завданих їм збитків сягає 600 тис. доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-