При НСЗУ створено групу позаштатних експертів

При НСЗУ створено групу позаштатних експертів

Укрінформ
При Національній службі здоров'я України працюватиме понад 150 позаштатних експертів, які оцінюватимуть рівень надання медичних послуг.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"Понад 150 лікарів з усієї країни долучилися до групи позаштатних експертів Національної служби здоров’я. Вони фахово оцінюватимуть рівень надання медичних послуг у медзакладах і радитимуть, як впроваджувати нові інструменти та моделі, аби зробити систему охорони здоров’я більш ефективною", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що саме лікарі-практики рекомендуватимуть, як краще впроваджувати електронні медичні записи, рецепти та направлення, як збирати дані щодо використання тих чи інших медичних послуг, здійснювати прогнозування потреб населення у медичних послугах. Також лікарі, які добре знають систему зсередини, активно долучатимуться до розробки напрямів, що мають поліпшити якість надання медичних послуг у кожному медзакладі країни.

Читайте також: Супрун назвала наслідки блокування роботи МОЗ

База позаштатних експертів НСЗУ налічуватиме понад 150 спеціалістів закладів різних рівнів та спеціальностей, і будуть надавати клінічну медичну експертизу з різних напрямків. Очікується, що коло позаштатних експертів НСЗУ на 30% складатиметься з сімейних лікарів і на 70% із лікарів-спеціалістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-