МОН хоче закупити е-підручники для 1, 5 та 10 класів

МОН хоче закупити е-підручники для 1, 5 та 10 класів

Укрінформ
Міносвіти винесло на обговорення проект розпорядження Кабміну щодо змін до плану заходів з реалізації освітньої реформи, якими передбачило придбання е-підручників для 1, 5 та 10 класів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Реалізація експерименту дасть можливість дослідити на практиці особливості використання електронних підручників, порівняти їх ефективність із паперовими. Зважаючи на зазначене вище є потреба здійснити придбання електронних підручників для учнів 1, 5 та 10 класів у 2019 році ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Для впровадження е-підручників треба мінімум 5 років – Міносвіти

Зокрема розпорядженням Кабміну від 2017 р. "Про затвердження плану заходів на 2017–2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" передбачений експеримент щодо електронних підручників, що має здійснюватися в тому числі і шляхом їх апробації. Згідно з цим розпорядженням та наказом МОН № 957 від 2018 року передбачено поетапне збільшення як кількості класів, в яких проводиться експериментальна робота, так і кількості електронних підручників, що використовуються в кожному класі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-