Прокурори просять арештувати Мангера до 3 березня без права на заставу

Прокурори просять арештувати Мангера до 3 березня без права на заставу

Укрінформ
Прокурори просять суд застосувати до підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голови Херсонської облради Владислава Мангера запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 3 березня 2019 року без права внесення застави.

Відповідне клопотання оголосила прокурор Вікторія Калита під час судового засідання в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Прошу подане стороною обвинувачення клопотання задовольнити, застосувати до підозрюваного Мангера Владислава Миколайовича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у межах строку досудового розслідування, тобто до 3 березня 2019 року, без визначення розміру застави”, - заявила прокурор.

Читайте також: Захист Мангера хоче переглянути диски із допитами свідків

Вона обгрунтувала своє клопотання тим, що є всі підстави вважати, підозрюваний може переховуватись від органів досудового розслідування і суду, незаконно впливати на свідків та інших підозрюваних у кримінальному провадженні, а також "знищити, сховати або спотворити будь-яку з речей і документів, які мають істотне значення для встановлення обставин кримінального правопорушення".

Як повідомлялося, 11 лютого генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Мангеру повідомлено про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-