Вбивство Гандзюк: Береза назвав дату запланованого звіту у Раді

Вбивство Гандзюк: Береза назвав дату запланованого звіту у Раді

Укрінформ
Наступне засідання Тимчасової слідчої комісії ВР для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Гандзюк та інших громадських активістів відбудеться 5 лютого у закритому режимі.

Про це повідомив у Facebook її голова Борислав Береза.

"Наступне засідання відбудеться 5 лютого та пройде у закритому режимі. На ньому буде остаточно затверджений проміжний звіт ТСК", - написав він.

Береза висловив сподівання, що зможе представити звіт у ВР 6 лютого і що парламент продовжить роботу ТСК ще на 3 місяці.

Читайте також: Справа Гандзюк: ДБР забракувало справу щодо розголошення Луценком даних слідства

Голова ТСК розповів, що на сьогоднішньому засіданні було проведено слухання і попереднє обговорення проміжного звіту. Члени комісії заслухали Віктора Гандзюка, батька загиблої Катерини Гандзюк, і Катерину Дуняк, мати вбитої адвоката Ірини Ноздровської, а також адвокатів родини Ноздровської.

Як відомо, радника міського голови Херсона і громадську активістку Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року невідомі облили сірчаною кислотою. Вона отримала хімічні опіки й частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій, проте врятувати її не вдалося - жінка померла 4 листопада.

Юрист Ірина Ноздровська зникла 29 грудня 2017 року у Києві. 1 січня 2018 -го її тіло знайшли у річці під Києвом.

За підозрою в убивстві був заарештований Юрій Россошанський - батько підозрюваного у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинула сестра Ноздровської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-