У Донецьку обов'язково буде аеропорт імені Героїв Кіборгів - Геращенко

У Донецьку обов'язково буде аеропорт імені Героїв Кіборгів - Геращенко

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликала вклонитися сьогодні пам'яті кіборгів і працювати далі - для звільнення Донбасу і Криму, для перемоги, відновлення територіальної цілісності і суверенітету.

Вона висловила впевненість, що в Донецьку таки буде аеропорт - імені Героїв Кіборгів. Про це віце-спікер написала на своїй сторінці у Facebook.

"Коли усвідомлюєш, кого вбила Росія, яких прекрасних молодих людей, справжніх і патріотичних, якого горя завдано тисячам родин і країні - дуже важко прощати. Неможливо", - зазначила народний депутат, згадавши при цьому одного з полеглих кіборгів - свого сусіда.

"... Сьогодні дзвін у меморіалі загиблих звучатиме 50 раз. Серед цих ударів буде і удар пам‘яті Жені Яцини. Я не знала його в житті. Вже після його загибелі в ДАП з‘ясувалося, що ми були сусідами, жили в сусідніх парадних, й мабуть, перетиналися колись у дворі. Хлопець з прекрасної родини, випускник престижного київського вузу, житель столичного Печерська, поліглот, він отримав повістку й пішов в армію. Не сховався й не втік..." - написала Геращенко.

Вона закликала віддати шану кіборгам і висловила впевненість, що після перемоги на Донбасі в Донецьку відбудують аеропорт і присвоять йому ім'я - Героїв Кіборгів.

Читайте також: “Кіборги” заклали основу для майбутньої перемоги України — Порошенко

"Згадаймо сьогодні Кіборгів. Це правильний день - написати про них, розповісти дітям, вклонитися їх пам‘яті, побажати мужності і сил їх батькам, які тепер живуть пам‘яттю. Й працювати далі - для звільнення Донбасу і Криму, перемоги, миру, але не ціною капітуляції і не на умовах Кремля. Миру - через перемогу і відновлення нашої територіальної цілісності і суверенітету. В Донецьку буде аеропорт імені Героїв Кіборгів. Буде", - наголосила Ірина Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-