Суд продовжив арешт Вишинського до 16 лютого

Суд продовжив арешт Вишинського до 16 лютого

Укрінформ
Херсонський міський суд на засіданні у четвер продовжив строк тримання під вартою підозрюваному у державній зраді керівнику «РИА Новости Украина» Кирилу Вишинському до 16 лютого 2019 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Розглянувши клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного Вишинського Кирила Валерійовича, суд ухвалив: клопотання задовольнити. Продовжити строк тримання під вартою Вишинському Кирилу Валерійовичу до 16 лютого 2019 року включно», - сказав, зачитавши ухвалу суду, слідчий суддя Ярослав Мусулевський.

Він також зазначив, що ухвала слідчого судді може бути оскаржена.

Як заявив журналістам після закінчення судового засідання один з адвокатів Вишинського Ігор Мокін, захист Вишинського оскаржить дану ухвалу.

Читайте також: Адвокат Вишинського каже, що під час обшуків у нього нічого не знайшли

Як повідомлялося, 15 травня 2018 року прокуратура Автономної Республіки Крим спільно із СБУ в рамках кримінального провадження за фактами розв'язання Росією агресивної війни в інформаційній сфері в Україні і державної зради провела обшуки в редакції порталу "РИА Новости Украина", а також за адресами проживання осіб, які організовували і забезпечували його діяльність.

За результатами слідчих дій отримано докази того, що інформація, розміщена на інтернет-ресурсі "РИА Новости Украина", містить заклики, направлені на шкоду суверенітету, територіальній цілісності і недоторканності України, державній і інформаційній безпеці. Керівнику "РИА Новости Украина" Кирилу Вишинському було оголошено про підозру в держзраді, і він був затриманий.+ бек по Вишинському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-