Адвокат Вишинського каже, що під час обшуків у нього нічого не знайшли

Адвокат Вишинського каже, що під час обшуків у нього нічого не знайшли

Укрінформ
Адвокат підозрюваного у державній зраді керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського Андрій Доманський заявляє, що правоохоронці нічого не вилучили в ході проведеного у нього обшуку.

Про це Доманський сказав у Херсоні в коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Нічого не знайшли, нічого не було вилучено», - заявив Доманський.

При цьому він вчергове розцінив дії правоохоронців як тиск на нього і його клієнтів.

«Ці дії направлені, у першу чергу, на тиск на мене. І фактично, це також тиск на моїх клієнтів. Тому що коли у адвоката проводять обшуки, клієнти деякі говорять: а чи можна йому довіряти свою справу, якщо є ризик, що у нього проведуть обшук, і документи по моїй справі можуть опинитися у правоохоронних органах», - сказав Доманський.

Читайте також: Адвокат Вишинського заявляє, що до нього прийшли з обшуками

За його словами, клопотання про проведення у нього вдома і в офісі обшуку підписав заступник генерального прокурора, а про проведення обшуку у його помічника, який також є адвокатом, підписав клопотання слідчий Генеральної прокуратури.

Доманський також додав, що не виключає, що «це тільки початок, і в подальшому може бути продовження цих дій, тобто, тиску на мене».

Разом з тим він зазначив, що причиною тиску на нього є, на його думку, не лише справа Вишинського.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Генпрокуратури у четвер, 17 січня, провели обшуки у будинку та офісі адвоката Доманського.

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган поінформувала, що обшуки тривали в рамках розслідування кримінальної справи за фактом відчуження за заниженою вартістю комунальної власності на Подолі у 2013 році.

Фото: investigator.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-