Адвокат Вишинського заявляє, що до нього прийшли з обшуками

Адвокат Вишинського заявляє, що до нього прийшли з обшуками

Укрінформ
У будинку та офісі Андрія Доманського - адвоката головреда "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського - співробітники Генпрокуратури проводять обшуки.

Про це адвокат заявив у Facebook.

"Поки я в Херсоні ознайомлююся з матеріалами справи і чекаю судового процесу про продовження терміну утримання під вартою Кирила Вишинського, Генеральна прокуратура України вирішила провести обшук у мене вдома і в офісі, а також у мого помічника", - зазначив Доманський.

У свою чергу в прес-службі ГПУ кореспонденту Укрінформу повідомили, що в них немає про це інформації.

Читайте також: Досудове слідство у справі керівника "РИА Новости Украина" завершилося

Як повідомлялося, 15 травня 2018 року прокуратура Автономної Республіки Крим спільно із СБУ в рамках кримінального провадження за фактами розв'язання Росією агресивної війни в інформаційній сфері в Україні і державної зради провела обшуки в редакції порталу "РИА Новости Украина", а також за адресами проживання осіб, які організовували і забезпечували його діяльність.

За результатами слідчих дій отримано докази того, що інформація, розміщена на інтернет-ресурсі "РИА Новости Украина", містить заклики, направлені на шкоду суверенітету, територіальній цілісності і недоторканності України, державній і інформаційній безпеці. Керівнику "РИА Новости Украина" Кирилу Вишинському було оголошено про підозру в держзраді, і він був затриманий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-