Дванадцятьом українським морякам у

Дванадцятьом українським морякам у "Лефортово" передали листи від рідних

Укрінформ
Громадські активісти у Москві відправили з пошти у СІЗО "Лефортово" відскановані і роздруковані листи полоненим українським морякам від їхніх близьких.

Про це у Facebook повідомила фотожурналістка і громадська активістка Вікторія Івлєва.

«Отже, листи (у Лефортово - ред.) були відправлені: Юрію Без'язичному, Віктору Беспальченку, Богдану Головашу, Денису Гриценку, Володимиру Лісовому, Роману Мокряку, Богдану Небилиці, Андрію Опріску, Сергію Попову, Володимиру Терещенку, Сергію Цібізову і Андрію Шевченку, якому, здається, написали всі члени його сім'ї окремо. Листи у СІЗО "Матросская тишина" всі можуть відправити самі по системі ФСВП-лист. Коли листи дійдуть до адресатів, ми не знаємо, швидкість читання цензорами невираховувана», - написала Івлєва.

Читайте також: Адвокати українських моряків готують касаційні скарги

Вона уточнила, що в акції брали участь Юрій Шейн із Москви і Антонія Целіна з Одеси.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації в районі Керченської протоки обстріляли і захопили три українських кораблі, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь, а також 24 моряки.

Підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих моряків.

Зараз 21 український військовий перебуває в московському СІЗО «Лефортово», ще троє поранених - в ізоляторі "Матросская тишина".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-