"Армія FM" отримала ліцензію на мовлення ще у двох містах і столиці

Фото
Укрінформ
Керівнику Центральної телерадіостудії Міністерства оборони Яні Холодній вручили ліцензію на мовлення першого військового радіо "Армія FM" у населених пунктах Київщини, Вінниччини та Житомирщини.

Ліцензію вручили голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко та член Нацради Сергій Костинський, повідомляє прес-служба регулятора.

"На нових частотах, - у Києві - 94,6 МГц, Вінниці - 99,3 МГц та в Житомирі - 104,5 МГц, які мовник отримав у конкурсі 29 листопада, - "Армію FM" можна буде слухати вже на початку наступного року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: “Армія ФМ” перемогла у конкурсі на цифрове радіо. “Шансон” — програв

Як зазначається, згідно з вимогами, до програмної концепції 50% програм від загального обсягу мовлення звучатимуть в ефірі ліцензіата на військово-патріотичну тематику. Зокрема, передачі будуть присвячені висвітленню діяльності Збройних сил, операції Об’єднаних сил, діяльності ветеранів бойових дій та подій, що відбуваються на тимчасово окупованих територіях.

Загалом за два роки медіа-регулятор видав "Армії FM" 5 частот на FM-радіомовлення - в Костянтинівці, Покровську Донецької області та Кремінній, Старобільську, Щасті Луганської області; ліцензію на цифрове радіомовлення в Києві у форматі DAB+ і 12 дозволів на тимчасове мовлення в Бахмуті, Волновасі, Гірнику, Краматорську, Маріуполі, Світлодарську Донецької області, Бахмутівці, Попасній Луганської області, Генічеську, Скадовську, Чаплинці, Чонгарі Херсонської області.

Форматний конкурс на розбудову військово-патріотичного радіо у трьох областях України також було оголошено за ініціативи Національної ради.

Фото: nrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-