МІП визначив ключові пріоритети інформаційної реінтеграції Донбасу

МІП визначив ключові пріоритети інформаційної реінтеграції Донбасу

Укрінформ
Пріоритетом Стратегії інформаційної реінтеграції Луганської та Донецької областей на 2019 рік залишається розвиток українського мовлення, підтримка регіональник мовників тощо.

Про це йшлося під час обговорення плану заходів на виконання Стратегії, повідомила у Facebook перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

"Провели першу сесію обговорення та напрацювання Плану заходів на виконання Стратегії інформаційної реінтеграції Луганської та Донецької областей, затверджену урядом України 26 червня 2018 року. Серед ключових пріоритетів: розвиток українського мовлення та підтримка регіональних мовників та ЗМІ; вироблення контенту (від книг до документальних стрічок); запуск комунікаційних кампаній «Донбас - це Україна»; промоція української освіти як ключовий фактор збереження зв`язків та багато іншого", - зазначила вона.

Читайте також: Порушення гуманітарного права щодо захисту культурної спадщини на тимчасово окупованій території Криму

Водночас Джапарова зауважила, що бюджет МІП на 2019 рік втричі менший за 2018 рік за відповідною програмою, за якої вже реалізовували Стратегію.

"Втім, продовжуємо рух!" - наголосила перший заступник міністра.

Як повідомляв Укрінформ, уряд у липні цього року схвалив Стратегію інформаційної реінтеграції Донецької та Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-