У МІП закликали перевіряти інформацію “з-за порєбріка”

У МІП закликали перевіряти інформацію “з-за порєбріка”

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики закликає українські медіа перевіряти будь-яку інформацію, яку поширюють російські та прокремлівські ЗМІ.

Про це написав заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін у Facebook.

“Сьогодні в терористичних медіа продовжується поширення фейкової інформації щодо підготовки ЗСУ до атак, в тому числі, з використанням хімічної зброї... Ми готові відбити агресію, але не можемо попередити чи зупинити поширення в західних і місцевих проросійських медіа можливих провокацій терористів. Прошу вас бути пильними та перевіряти будь-яку інформацію, що може надходити з-за парєбріка!” - закликав він.

Читайте також: Мінінформ запустив в Аргентині кампанію, присвячену боротьбі України проти агресії РФ

Як приклад такої інформаційної атаки Кремля посадовець навів сьогоднішню заяву речниці МЗС РФ Марії Захарової про те, що Україна, нібито, хоче "скориставшись запровадженим, зокрема у Донецькій та Луганській областях, режимом воєнного стану, організувати стрімкий наступ на маріупольському напрямку з метою захоплення території Приазов'я, що перебуває під контролем Донецька, і виходу на кордон з Росією".

За словами Золотухіна, масована медійна підготовка російської сторони “до чогось не дуже приємного” викликає занепокоєння.

“Однак думаю, що нам з вами точно нічого не загрожує, оскільки я щоденно бачу як мої колеги з Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ працюють над посиленням обороноздатності нашої держави. Ми готові до всього”, - наголосив заступник міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-