Геращенко підготує депутатські запити до поліції на

Геращенко підготує депутатські запити до поліції на "євробляхерів"

Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко має намір підготувати депутатські запити до правоохоронних органів щодо притягнення до відповідальності власників автомобілів з єврономерами, які блокували перетин кордону.

Про це вона написала у Facebook, обурена діями «євробляхерів», через протести яких на кордоні застрягли три автобуси з дітьми.

«Коли банда Януковича побила студентів - ми дали гідну відсіч. Коли гопники на нерозмитнених машинах блокують пункти перетину кордону і знущаються над дітьми - їм можна, бо «життя важке»? Де поліція? Чому ці люди, які порушують українське законодавство, ще не притягнуті до відповідальності? Підготую депутатські запити», - заявила вона.

Читайте також: Харківська "Авто Євро Сила" попередила про провокації на КПП "Гоптівка"

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада власники автомобілів з іноземною реєстрацією почали блокувати пункти пропуску на західній ділянці кордону.

За даними ДПСУ, ускладнений рух було зафіксовано на напрямку пунктів пропуску "Устилуг", "Рава-Руська", "Ягодин", "Малий Березний", "Грушів", "Шегині" і "Краківець".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-