Проекти МІПу, реалізовані за участю Студради, розширюватимуть кордони

Проекти МІПу, реалізовані за участю Студради, розширюватимуть кордони

Фото
Укрінформ
В Укрінформі підбили підсумки роботи Студентської ради при Міністерстві інформаційної політики.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, йшлося про те, що реалізовані цьогоріч проекти триватимуть і наступного року, ще й розширюватимуть свої кордони.

“Ми точно без вас голі і босі, тому що ми не усвідомлюємо, яким ви бачите, розумієте і хочете бачити майбутнє цієї країни. Ми маємо вам допомагати створювати це майбутнє”, - сказав на зустрічі з представниками Студради міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

Збори студентської ради МІП / Фото: Мінченко Геннадій. Укрінформ

Серед численних проектів МІПу, створених за участю Студради - танцювальний бал “Запроси мене з війни” для захисників Україні, волонтерів та їхніх сімей, проект “Українські амазонки”, зйомки стрічки “Дякую”, Маркет мов та інші. 

Студенти розповіли про зйомки у Харкові інформаційної стрічки “Дякую”, у якій зробили спробу подивитися на Україну очима іноземців - презентація стрічки відбулася одночасно у 7 вишах України. 

Читайте також: Соціальний ролик МІПу про дорожній рух переміг у KAKADU Awards

Також за участю Студради було встановлено всеукраїнський рекорд з кількості великодніх листівок для української діаспори - зібрали понад 10 тисяч листівок і відправили до 20 країн світу.

Влітку 2018 року було встановлено всеукраїнський рекорд з безперервного читання творів українською мовою, до якого долучилися багато студентів різних вишів України.

Окрім того, у вересні в столиці відбувся фестиваль “Маркет мов”, під час якого члени Студентської ради при міністерстві на центральних вулицях Києва навчали перехожих, як легко можна вивчити мову. 

Важливою частиною роботи Студради стала участь у циклі презентацій фільму “Бранці Кремля”.

На наступний рік у планах - продовжити проведення акцій та фестивалів у різних регіонах України.

Як повідомлялося, Студентська рада при Міністерстві інформаційної політики України – дорадчий орган, який було засновано у квітні 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-