Президент привітав учасників і гостей VI З’їзду мусульман України

Президент привітав учасників і гостей VI З’їзду мусульман України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав учасників та гостей VI З'їзду мусульман України, який розпочинається сьогодні у Києві, та подякував мусульманській громаді за активну громадянську позицію.

Вітання розміщене на офіційному сайті глави держави.

"Ваші зібрання завжди ставали потужним майданчиком для міжнаціонального та міжконфесійного діалогу, визначення стратегічних орієнтирів на майбутнє. Упевнений, що курс на єдність і злагоду в суспільстві, яким ідуть мусульмани України, буде продовжений", - зазначив Президент.

Він підкреслив, що "мусульманська громада України є невід'ємною частиною українського суспільства, бере активну участь у політичному, культурному житті країни, демонструє патріотизм і разом з усім народом докладає значних зусиль для відсічі російській агресії, звільнення Криму та тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей".

Порошенко подякував учасникам та гостям з'їзду за активну громадянську позицію. "Вірю, що разом ми — непереможна сила, яка забезпечить процвітання України у колі європейських держав", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Президент підписав закони про розмитнення авто на єврономерах

Президент побажав організаторам, учасникам і гостям З’їзду плідної роботи, доброго здоров’я, життєвого оптимізму та миру.

Як повідомлялося, 23 листопада в Національному палаці мистецтв «Україна»в Києві проходитиме VI З'їзд мусульман України, який збере близько 4000 делегатів і стане наймасштабніший заходом мусульманської громади за час незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-