Порошенко: У ситуації постправди Україні доводиться боротися за кожен факт

Порошенко: У ситуації постправди Україні доводиться боротися за кожен факт

Укрінформ
У нинішній ситуації постправди Україні разом з усім демократичним світом доводиться боротися за кожен факт, і роль Укрінформу в цьому процесі надзвичайно важлива.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на творчому вечорі "Сто років української журналістики - сто років Укрінформу" у вівторок, повідомляє кореспондент агентства.

"У теперішній ситуації постправди Україні разом з усім демократичним світом доводиться боротися буквально за кожен факт, за кожну справедливу оцінку, за кожну правдиву інформацію, за право громадян отримувати цю правдиву, достовірну і об'єктивну інформацію. Хочу наголосити, що роль Укрінформу у цьому процесі надзвичайно важлива. Саме тому сьогодні на святкуванні 100-річчя Укрінформу моє місце тут", - сказав Порошенко.

Коментуючи 100-річну історію агенції, глава держави зауважив, що сто років тому державні діячі тодішньої України побачили ті самі прийоми гібридної війни Росії, зокрема, "були й іхтамнет зразка 1917-1921 років, були й народні республіки на сході України майже в тому самому місці".

Читайте також: Порошенко нагородив Сущенка орденом "За мужність"

Президент акцентував, що агентство Укрінформ разом із незалежною Україною стало сучасним авторитетним інформагентством, яке вміє знаходити, подавати і доносити до читачів найактуальніші новини з життя України і всього світу.

"Дуже важливо, що агентство не боїться конкуренції, що агентство є школою кадрів, і головне – що агентство є об'єктивним і достовірним джерелом інформації", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-