Нацполіція нагородила найкращого водія за версією «Автобуса-привида»

Нацполіція нагородила найкращого водія за версією «Автобуса-привида»

Фото, відео
Укрінформ
Національна поліція нагородила першого переможця кампанії «Автобус-привид у пошуках найкращого водія України» — сумчанина Євгена Янкового.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, церемонія нагородження відбулася 19 листопада у місті Суми.

Старт другого етапу проекту «Керуй», ініційованого Нацполіцією спільно з Консультативною місією Європейського Союзу, почався з оголошення пошуку найкращих водіїв кампанії на сторінці у соцмережі Facebook. Так уже тиждень «Некерований автобус» подорожує країною у пошуках найкращого водія.

До участі в кампанії долучились українці з усіх куточків країни. Зокрема, громадяни писали про своїх рідних, знайомих, колег, близьких, які, на їх погляд, заслуговують почесного звання «Кращий водій».

У Нацполіції відзначили першого переможця кампанії «Автобус-привид у пошуках найкращого водія України» / Фото: Департамент комунікації Національної поліції України

"Відтак сьогодні автобус-привид прибув до міста Суми, де в рамках соціальної кампанії визначено першого водія-героя. Ним став сумчанин Євген Янковий", — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що більшу частину свого життя Янковий провів за кермом: одне з перших місць його роботи – водій маршрутного автобуса.

"Двічі керівництво просувало чоловіка на вищі посади, однак, пропрацювавши рік заступником директора та одним із топ-менеджерів компанії, він зрозумів, що його покликання – керувати автобусом. Тож три місяці тому Євген залишив перспективну посаду і повернувся до улюбленої справи", — повідомили в Нацполіції.

Захід відбувся за участю заступника Голови Національної поліції України Олександра Фацевича, першого заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, очільника поліції Сумщини Миколи Лушпієнка та керівника патрульної поліції Сумської області Олексія Калюжного.

Фацевич вручив відзнаку переможцеві та подякував за відповідальне ставлення до керування.

«Сьогоднішній переможець показав, що він відповідальний не лише перед собою, а й перед усіма громадянами», – сказав Фацевич.

Він також нагадав, що за 10 місяців поточного року на дорогах країни загинуло 2651 людина, із них 144 – діти. Фацевич підкреслив, що безпека на дорогах – це спільна проблема громадян, поліції та держави.

Читайте також: Поліція випустила на дороги України "некерований автобус-привид"

Спільний проект Нацполіції та КМЄС «Керуй» запустив на дорогах України «автобус-привид», щоб привернути увагу до питання безпеки на дорозі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-