СБУ встановила одну із фігурантів, яка сприяє спецслужбам країни-агресора

СБУ встановила одну із фігурантів, яка сприяє спецслужбам країни-агресора

Укрінформ
Служба безпеки України встановила, що одна із фігурантів сприяє спецслужбам країни-агресора у реалізації плану з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Під час досудового слідства оперативники спецслужби встановили, що одна із фігурантів справи систематично відвідує РФ, де проводить зустрічі з колишніми українськими високопосадовцями, а також представниками державних органів країни-агресора», - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ задокументували, що за вказівками і фінансуванням кураторів «громадський діяч» систематично організовує та проводить у Києві й обласних центрах України акції протесту, які спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в країні.

Зазначається, що співробітники СБУ проводять у Києві ряд санкціонованих слідчим суддею слідчих дій щодо осіб, які сприяли спецслужбам країни-агресора у реалізації плану з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 109 та ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Читайте також: Глава СБУ розраховує сьогодні отримати всі матеріали щодо вбивства Гандзюк

Як повідомлялося, раніше на своїй сторінці у Facebook Олена Бережна, матір загиблої екс-депутатки від Партії регіонів Ірини Бережної, написала, що двері її квартири виламували співробітники СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-