НАЗК просить депутата Богуслаєва пояснити купівлю нерухомості

НАЗК просить депутата Богуслаєва пояснити купівлю нерухомості

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запросило народного депутата України В'ячеслава Богуслаєва (член депутатської групи "Воля народу") прибути 8 листопада в агентство для пояснення суттєвих змін у майнових статках.

Про це повідомляє сайт НАЗК.

«Національне агентство з питань запобігання корупції в установленому порядку запросило народного депутата України В'ячеслава Богуслаєва прибути до Національного агентства 8 листопада 2018 о 10:00 годині для надання пояснень та, у разі наявності підстав, складання протоколу про адміністративне правопорушення», - інформує сайт НАЗК.

Як зазначається в повідомленні, перебуваючи у статусі народного депутата України, тобто особи, уповноваженої на виконання функцій держави, на яку поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», Богуслаєв несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни в майновому стані в зв'язку з придбанням будівлі з побутовими та господарськими спорудами, а також рухомого майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів.

Читайте також: НАЗК продовжило перевірку декларацій Омеляна і Мосійчука

Дії Богуслаєва, йдеться в повідомленні, підпадають під ознаки правопорушення, пов'язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачено частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У Національному агентстві нагадують, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-