Санкції проти РФ покращили позиції

Санкції проти РФ покращили позиції "Укроборонпрому" на ринку Південно-Східної Азії

Укрінформ
Концерн "Укроборонпром" отримав нові перспективи на ринку Південно-Східної Азії з огляду на санкції США щодо покупців російського озброєння.

Про це інформує прес-служба ДК "Укроборонпром".

"Індонезія є важливим партнером "Укроборонпрому". Маємо серйозні напрацювання у низці сфер, що мають потенціал успішних двосторонніх проектів. Наші перспективи у регіоні Південно-Східної Азії, зокрема в Індонезії, істотно посилюються, з огляду на трансформацію цього ринку внаслідок чинника американських санкцій щодо покупців російських озброєнь. Вони передбачені чинним Законом США "Про протидію супротивникам США шляхом санкцій" (CAATSA)", - заявив генеральний директор "Укроборонпрому" Павло Букін.

Читайте також: Укроборонпром реалізовуватиме майно на Prozorro - меморандум

Як зазначає сайт концерну, Україна здатна задовольнити попит країн регіону на постачання окремих видів озброєнь, а також на обслуговування, ремонт і модернізацію наявної військової техніки. Зокрема, "Укроборонпром" готовий запропонувати партнерам з Індонезії спільні проекти в авіаційній, бронетанковій, суднобудівній галузях та у сфері високоточних озброєнь. ОПК України адаптований до ринку Індонезії та військових технологій, зазначається в повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-