Субсидія призначається з моменту оформлення заяви - Мінсоцполітики

Субсидія призначається з моменту оформлення заяви - Мінсоцполітики

Укрінформ
Субсидія на сплату житлово-комунальних послуг призначається з моменту оформлення заяви і її перерахунок здійснюється з місяця призначення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики

“Якщо управління соціального захисту населення прийняло у сім’ї документи на оформлення урядової знижки у сплаті житлово-комунальних послуг, субсидія їй буде обов’язково призначена з моменту оформлення заяви, та відповідно буде здійснено перерахунок з місяця призначення житлової субсидії”, - ідеться в повідомленні.

У Мінсоцполітики пояснили, що якщо в листопаді платіжка за газ чи тепло надійде без відображення субсидії, допомога від держави буде нарахована і її розмір можна буде побачити у реєстрі субсидіантів - на сайті subsidii.ioc.gov.ua.

Читайте також: У Мінсоцполітики запевнили, що "субсидіанти" не відчують коливань ціни на газ

Водночас у міністерстві додали, що управління соцзахисту населення опрацьовують у тиждень понад 100 тисяч заяв щодо надання субсидії й затримки з призначенням в основному виникають через несвоєчасне подання місцевими органами інформації про склад зареєстрованих осіб, перелік житлово-комунальних послуг і тарифи в місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-