У соцмережах повідомили офіційну причину смерті Гандзюк

У соцмережах повідомили офіційну причину смерті Гандзюк

Укрінформ
У мережі оприлюднили офіційну причину смерті активістки та радниці мера Херсона Катерини Гандзюк.

Як повідомили активісти у Facebook-спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк", офіційна причина смерті – поліорганна недостатність та хімічні опіки із залученням 39% тіла внаслідок нападу з використанням хімічної речовини.

"Катю вбили. Її замовники – живі. І ми знаємо, хто це. Катя теж знала, хто її замовив і зрештою убив. І ми не про п’ятьох екс-бійців УДА – це лише виконавці. Ми знаємо хто, коли та скільки їм заплатив. Ми знаємо увесь ланцюг від виконавців, організаторів, посередників до замовників. Ми знаємо, за що саме її вбили. У МВС та ГПУ все теж знають. Знають і майже три місяці нічого не роблять", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Доказів достатньо, аби довести вину замовників убивства Гандзюк — поліція

Також у спільноті сповістили, що прощання з Катею відбудеться в Херсоні в середу, 07 листопада 2018 року о 14:00.

Як повідомляв Укрінформ, відома в Херсоні активістка, волонтер, співробітниця міської ради Катерина Гандзюк, яку влітку облили сірчаною кислотою, померла 4 листопада в лікарні. За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб. Жінці було 33 роки.

Читайте також: Історія Катерини Гандзюк: друзі, вороги, політична гра після смерті

Напад на Гандзюк стався 31 липня. Невідомі облили її сірчаною кислотою, внаслідок чого вона отримала хімічні опіки і частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій. З 1 серпня вона перебувала в опіковому центрі Києва.

В організації замаху на Гандзюк підозрюють п'ятьох осіб, усіх затримали.

Читайте також: У Берліні сподіваються на швидке розслідування справи Гандзюк

4 листопада слідчі змінили кваліфікацію нападу на Гандзюк на умисне вбивство  — за пунктами 4, 6, 11, 12 частини 2 статті 115 КК "Умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене з особливою жорстокістю, на замовлення; скоєне за попередньою змовою групою осіб".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-