Нік Вуйчич: Є дві важливі речі, які можуть вплинути на розвиток України

Нік Вуйчич: Є дві важливі речі, які можуть вплинути на розвиток України

Фото, відео
Укрінформ
Мотиваційний тренер Нік Вуйчич переконаний, що на розвиток України можуть вплинути ІТ-технології і підприємницький дух.

Про це він заявив у Львові під час зустрічі з міським головою Андрієм Садовим, повідомляє прес-центр міськради.

«Є дві важливі речі, які можуть вплинути на розвиток України в майбутньому — це ІТ-технології, контент, і підприємницький дух. Якщо в Україні почнуть викладати підприємницький дух — буде розвиток. Така програма має бути обов’язковою до вивчення хоча б на один рік», — сказав Вуйчич.

Він підкреслив, що приїхав до України із своєю командою, аби щось змінити. “Україна і Польща — це ті країни, які мають великий потенціал, бо тут є жага. Тому я тут, бо це допоможе стати успішними тут багатьом. Віра, родина, дружба, служіння — це важливо", — сказав Вуйчич.

У свою чергу Андрій Садовий зауважив що це «хороший кейс». «Ваш приїзд — це дуже важливо для багатьох людей, які повинні повірити у власні сили», — додав він.

Мер вручив Ніку Вуйчичу посвідчення позаштатного радника міського голови Львова з питань інклюзивної освіти та запросив до спільної роботи. Було презентовано інклюзивні проекти Львова, зокрема роботу навчально-реабілітаційного центру «Джерело», а також модель інклюзивної освіти незрячих дітей в місті.

Читайте також: Перша леді України обговорила з Ніком Вуйчичем реформу інклюзивної освіти

Це вже шостий візит Вуйчича в Україну. Під час останнього він зібрав на Хрещатику понад 500 тис. людей. Цього разу Нік виступить у трьох містах-мільйонниках: Львові, Одесі, Києві, а також підтримає ініціативу українців щодо безпечної школи.

У неділю, 28 жовтня, о 18.00 Вуйчич виступить на стадіоні «Арена Львів».

Нік Вуйчич народився 1982 року в Австралії в родині сербських емігрантів. Він з'явився на світ без рук і ніг. Сьогодні Вуйчич живе у США і є успішною людиною, має дружину та чотирьох дітей. Він відвідав майже 70 країн і скрізь збирає тисячі людей, яких прагне надихнути на віру, надію, оптимізм, закликає використовувати свій потенціал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-