“Рибальська” комісія: представникам РФ заборонили в’їзд в Україну на три роки

“Рибальська” комісія: представникам РФ заборонили в’їзд в Україну на три роки

Ексклюзив
Укрінформ
Під час вильоту з аеропорту "Бориспіль" рейсом Київ-Стамбул прикордонне відомство заборонило в’їзд в Україну терміном на три роки представникам українсько-російської Комісії з питань рибальства в Азовському морі.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу джерела в аеропорту "Бориспіль".

"Вчора під час вильоту рейсом на Стамбул в аеропорту "Бориспіль" прикордонники заборонили в'їзд Ігорю Рульову і ще двом учасникам комісії з РФ терміном на три роки", - сказали у "Борисполі".

Як повідомляв Укрінформ, 24.10 представники РФ прибули в Україну з метою участі в офіційних переговорах з «ДержРибАгентством» у складі 4 осіб. Керівником делегації є Ігор Рульов, який займає посаду керівника Азово-Чорноморського управління «Росриболовства». Під час проведення співбесід з громадянами РФ інформація відносно трьох із них щодо незаконного в‘їзду/виїзду на/з ТОТ АР Крим підтвердилась.

Читайте також: Омелян сказав, скільки втратили українські порти через дії Росії в Азові

Раніше народний депутат України Рефат Чубаров перервав роботу російсько-української Комісії з питань рибальства на Азовському морі, яка проходила під Києвом, і викликав правоохоронців для видворення з України правопорушників - членів російської делегації.

Українським правоохоронцям, які прибули за його викликом, він пояснив, що російську делегацію очолює чиновник Ігор Рульов, який торік відвідував Крим.

За його інформацією, ще три представники російської делегації порушували українські закони, але доказів проти них наразі немає.

Помічник голови ДПСУ, прес-секретар Олег Слободян у коментарі Укрінформу повідомив, що під час співбесіди жоден із членів російської делегації, які прибули на засідання російсько-української Комісії з питань рибальства, не згадав про відвідання окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-