У ДБР завершився конкурс на обрання слідчих до територіальних управлінь

У ДБР завершився конкурс на обрання слідчих до територіальних управлінь

Укрінформ
Державному бюро розслідувань обрало 212 слідчих до територіальних управлінь і завершило конкурс.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Визначено 212 переможців конкурсу на посади слідчих до семи територіальних управлінь Державного бюро розслідувань, 19 посад залишилися вакантними. Також визначено 5 переможців на посади головних спеціалістів слідчих відділів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що члени Конкурсної комісії №2 протягом 17 та 18 жовтня обирали переможців. Протокол засідання оприлюднено сьогодні, 22 жовтня.

Усі переможці мають пройти психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфа, а ті, хто претендує на посаду слідчого – також спеціальну перевірку державними органами. Відповідна робота вже розпочата.

З обранням слідчих завершився конкурс на 455 посад до семи територіальних управлінь Державного бюро розслідувань, який тривав з квітня цього року. Усього обрано 351 переможця, 104 посади залишилися вакантними.

Конкурсна комісія №2 отримала більше 10 тисяч пакетів документів від кандидатів. До етапу співбесід допущено 1697 кандидатів. Зокрема, на посади слідчих – 1118 кандидатів.

«Ми налаштовані у листопаді прийняти на роботу слідчих, які пройдуть спеціальну перевірку та не матимуть негативних висновків поліграфологів. Остаточне рішення будуть ухвалювати керівники територіальних управлінь», – повідомив директор ДБР Роман Труба.

Читайте також: НАЗК проведе повну перевірку декларації директора Держбюро

Він також звернув увагу, що не відповідає дійсності інформація щодо обрання переможцем конкурсу працівника патрульної поліції Сергія Олійника, який фігурував у кримінальному провадженні.

«Дійсно, переможцем конкурсу на посаду слідчого Краматорського управління ДБР став Олійник Сергій Васильович – старший юрисконсульт патрульної поліції в Черкаській області. Водночас фігурант відомого провадження, про яке писали в ЗМІ, – Олійник Сергій Володимирович, працівник патрульної поліції в місті Києві», - уточнив Труба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-