Журналісти принесли на Банкову “кіно” про Семочка

Журналісти принесли на Банкову “кіно” про Семочка

Фото
Укрінформ
Журналісти проекту Bihus.Info проводять акцію на вулиці Банковій, біля Адміністрації Президента, щоб нагадати про гучні розслідування, зокрема щодо першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки України Сергія Семочка.

Участь в акції беруть близько сотні осіб, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Неформальний День народження Bihus.Info / Фото: Аніщенко Сергій. Укрінформ

Як зазначають організатори, в рамках акції заплановано "вечір СБУ-кіно на Банковій", під час якого відбудеться показ найгостріших розслідувань про корупцію в Службі Безпеки України, розвідці та оборонній галузі.

Акція триватиме орієнтовно до 20:00.

Читайте також: У Києві аграрії пікетували Адміністрацію Президента

Кореспонденту Укрінформу виконавчий директор Bihus.Info Оксана Бізенкова уточнила, що протягом заходу учасники акції та всі охочі зможуть підписати інформаційні листівки, в яких нагадають про корупційні справи. По завершенню акції листівки планують передати до Адміністрації Президента.

Заразом у такий спосіб журналісти Bihus.Info відзначають неформальний день народження - п'ятиріччя проекту.

Ситуація під час проведення спокійна. Правопорядок забезпечують понад сотня поліцейських і нацгвардійців.

Довідкова. Bihus.Info - група антикорупційних та інформаційних проектів, створених громадськими організаціями "ТОМ 14" та "Канцелярська Сотня".

ТОМ14 - журналістський колектив, який спеціалізується на антикорупційних та економічних розслідуваннях. “Канцелярська сотня” - програмісти, аналітики та безліч волонтерів, які збирають та структурують відкриті дані.

Серед проектів Bihus.Info: журналістські розслідування у програмі "Наші гроші з Денисом Бігусом", проекти "Декларації" та "Тисни!", перша благодійна онлайн-платформа "Котики".

Проект реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-