Українські амазонки боронять Батьківщину на рівні з чоловіками - Марина Порошенко

Українські амазонки боронять Батьківщину на рівні з чоловіками - Марина Порошенко

Укрінформ
Організований Міністерством інформаційної політики захід "Запроси мене з війни" не може залишити до себе байдужим жодного патріота України.

На цьому наголосила дружина Президента України Марина Порошенко, відкриваючи у Колонній залі КМДА урочистий захід до Дня захисника України "Запроси мене з війни", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу сказати, що такі проекти, як "Запроси мене з війни" не можуть залишити байдужим жодного патріота рідної держави. Для мене велика честь сьогодні стояти тут поруч з нашими героїчними військовими. Я від щирого серця хочу привітати вас зі святом з Днем захисника України", - сказала Марина Порошенко.

Вона зазначила, що це молоде українське свято. "Воно глибоко історичне та духовне. Це свято тих, хто стоїть на сторожі честі та гідності і незалежності України. Я переконана, що День захисника об'єднує та додає нам гордості за нашу українську армію і за український народ", - сказала дружина Президента.

Вона також звернула увагу на українських амазонок, які на рівні із чоловіками боронять Батьківщину. "Які у нас мужні і сильні воїни. Вони є справжніми воїнами світла, які ведуть Україну до перемоги. Я впевнена, що саме вони стоять на сторожі та будуть захищати Українську землю від ворога", - додала Марина Порошенко.

Читайте також: Запроси мене з війни: у Києві танцюють 20 пар військових і амаzонок

Як повідомляв Укрінформ, у Колонній залі КМДА розпочався урочистий захід до Дня захисника України "Запроси мене з війни" за участю українських військових та учасниць проекту "Українські амаzонки", організований Міністерством інформаційної політики.

"Запроси мене з війни" - проект, який привертає увагу до проблеми реабілітації учасників бойових дій на сході України. Свої танцювальні номери представили 20 пар - захисники України та "Українські амаzонки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-