BlaBlaCar вводить платне бронювання для пасажирів в Україні - ЗМІ

BlaBlaCar вводить платне бронювання для пасажирів в Україні - ЗМІ

Укрінформ
Сервіс BlaBlaCar запускає монетизацію для українських користувачів із листопада 2018 року.

Можливість бронювання для пасажирів стане платною, повідомляє AIN.UA.

"Карпулинговий сервіс BlaBlaCar запускає монетизацію для українських користувачів. З листопада 2018 року можливість бронювання для пасажирів стане платною. Після вибору параметрів маршруту і перевізника потрібно буде сплатити доступ до бронювання: на день (49 грн) або місяць (59 грн). Оплата доступна як на сайті, так і в мобільних додатках (iOS, Android). Нові умови не поширюються на поїздки довжиною менше 120 км, їхнє бронювання доступне безкоштовно", - йдеться у повідомленні.

При цьому правила розрахунку з водіями незмінні - платити треба готівкою. В компанії підтвердили також, що розглядають безготівковий розрахунок “як одну з доступних опцій”.

Читайте також: У Росії BlaBlaCar і Avito зобов'язали ділитися з ФСБ даними користувачів

Для самих водіїв сервіс залишається повністю безкоштовним. У компанії говорять, що продовжать стежити за розміром компенсацій - користування BlaBlaCar має на увазі часткову компенсацію транспортних витрат, а не заробіток.

Нагадаємо, BlaBlaCar зайшов в Україну 4 роки тому. Сервісом користується понад 4 млн осіб. Усі вони отримають 3 місяці безкоштовного бронювання. Активувати їх треба до листопада. Також один місяць безкоштовного бронювання дадуть усім новим користувачам.

Нині BlaBlaCar працює у 22 країнах, у сервісу - 65 млн користувачів, із яких 20 млн здійснюють поїздки щокварталу. Мобільна аудиторія BlaBlaCar - 30 млн осіб. Наприкінці вересня компанія оголосила, що вийшла на прибутковість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-