Представники МІП беруть участь у командно-штабних навчаннях COREX 2018

Представники МІП беруть участь у командно-штабних навчаннях COREX 2018

Укрінформ
Представники МІП беруть участь у міжнародних командно-штабних навчаннях із забезпечення стійкості функціонування різних секторів держави в кризових ситуаціях COREX 2018, що проводяться у Національній академії внутрішніх справ України за сприяння Посольства Британії.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

«Одним із основних завдань COREX 2018 має бути комунікація представників державних структур та підтримка зв’язків у майбутньому задля швидкого реагування та прийняття рішень щодо кризових ситуацій», – зазначив заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін.

Він наголосив на важливості проведення заходів такого рівня в умовах гібридної агресії з боку Росії.

Читайте також: В Україні стартували багатонаціональні навчання "Чисте небо - 2018"

В рамках навчань відбувся круглий стіл, на якому завідувач сектору стратегічних комунікацій МІП Олексій Тарабукін виступив з презентацією на тему «Розбудова спроможностей з кризових комунікацій та інформаційна безпека України: діяльність Міністерства інформаційної політики».

«Система кризових комунікацій потребує оновлення відповідно до сучасних загроз, що постали перед нашою державою, зокрема, це стосується питань кібербезпеки», – зауважив Тарабукін.

Командно-штабні навчання COREX 2018 триватимуть чотири дні. Учасники відпрацюють три сценарії забезпечення стійкості різних секторів держави у кризових ситуаціях у трьох групах. Представники МІП входять до групи кризових комунікацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-