Спецслужби РФ намагаються створити

Спецслужби РФ намагаються створити "керований хаос" в Україні - СБУ

Укрінформ
Спецслужби Росії реалізують плани зі створення в Україні керованого хаосу.

Про це заявив на брифінгу заступник голови СБУ Віктор Кононенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мета  - створити так званий керований хаос. Основні напрямки, які ми бачимо сьогодні - розпалювання міжконфесійної ворожнечі, що зумовлено можливістю отримання Україною Томоса, а також організація заходів з активного впливу з метою примусити керівництво України до поступок державі-агресору та ініціювання мирних переговорів на вигідних агресору умовах», - сказав Кононенко.

Він пояснив, що у першому випадку СБУ очікує інспірування захоплень культових споруд однією з конфесій нібито представниками праворадикальних націоналістичних організацій, щоб дозволити далі ініціювати силові протистояння та акції протесту за участю вірян.

В іншому випадку - мітинги-протести, направлення петицій та звернень до органів державної влади з вимогою відновити мир за будь-яких умов.

Читайте також: ГРУшник "Боширов" був причетний до втечі Януковича — Аваков

«Цей рух має перерости в протести по всій Україні з подальшим блокуванням органів державної влади у столиці. Мета - схилити керівництво держави до укладення мирних угод на вигідних агресору умовах. Ми бачимо ці плани і працюємо над їх недопущенням», - наголосив представник СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-