Центр ендокринної хірургії у Києві очолив Олександр Товкай

Центр ендокринної хірургії у Києві очолив Олександр Товкай

Укрінформ
Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин Міністерства охорони здоров'я очолив Олександр Товкай.

Про це повідомили у МОЗ.

“У понеділок, 1 жовтня, науковий колектив Центру ендокринної хірургії на виборах керівника установи проголосував за Олександра Товкая. Відповідно до підрахунків комісії, за результатами таємного голосування наукового колективу О. Товкай набрав 70,6% голосів. Вибори відбулися відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність”. На конкурс, що було оголошено 11 липня 2018 року у зв’язку зі смертю директора Олександра Ларина, подали документи чотири кандидати. Один із них взяв самовідвід, тож колектив наукових працівників 1 жовтня обирав серед трьох претендентів на посаду”, - зазначили у МОЗ.

У відомстві наголосили, що на виборах були присутні спостерігачі від МОЗ та від кандидатів.

Читайте також: Дубініну незаконно призначили в.о. ректора Одеського медуніверситету - суд

Олександр Товкай - кандидат медичних наук, старший науковий співробітник, хірург вищої категорії, онколог. Із липня цього року він був призначений МОЗ в.о. директора Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-