Гаряче харчування у дорозі: Кравцов сказав, з яких поїздів почнуть

Гаряче харчування у дорозі: Кравцов сказав, з яких поїздів почнуть

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" планує найближчими тижнями підбити підсумки пілотного проекту запровадження гарячого харчування в поїздах.

Про це сказав у п'ятницю у розмові з журналістами в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов після урочистого відправлення у перший рейс поїзда "Чотири столиці" №31/32 Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поки що ми пропонуємо в новому поїзді "Чотири столиці" традиційне харчування, а в планах до кінця року запровадити у ньому гаряче харчування. Найближчими тижнями ми плануємо підбити підсумки пілотного проекту щодо гарячого харчування, і потяги міжнародного сполучення є одними з перших, де Укрзалізниця запроваджуватиме цю послугу", - зазначив Кравцов.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця з 18 червня запровадила послугу повноцінного харчування у чотирьох нічних поїздах: №81 Київ - Ужгород; № 104 Київ-Маріуполь, №7 і № 749 Київ - Івано-Франківськ. За підсумками експерименту протягом трьох місяців Укрзалізниця планувала визначити популярність та необхідність такої послуги.

Читайте також: Новий поїзд "Чотири столиці" відправився у перший рейс з Києва

Серед гарячих страв на вибір пасажирам пропонувалось: три види першої страви (грибний суп, бульйон, гаспачо), три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста-болоньєзе, кус-кус із овочами). Також можна було замовити сендвічі та різні десерти. Вартість перших і основних страв - від 38 гривень за порцію, сендвічів - від 42 гривень, десертів - від 18 гривень, сніданки коштуватимуть від 29 гривень. Серед напоїв - чаї, соки, кава, газовані напої.

Фото: uz.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-