П’ять арештованих об’єктів депутата Ради Клімова передали державі

П’ять арештованих об’єктів депутата Ради Клімова передали державі

Укрінформ
Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), передано 5 заарештованих судом об'єктів, які прямо чи опосередковано належать власнику ТОВ "Блек Сі Ріелті Груп" народному депутату Леоніду Клімову.

Про це у п'ятницю розповів журналістам представник АРМА Андрій Потьомкін з посиланням на рішення суду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Усі заарештовані об'єкти, що прямо чи опосередковано належать Клімову, працюють в штатному режимі. Незабаром буде призначено керуючого заарештованими активами, а всі доходи від здачі в оренду приміщень будуть надходити до державної скарбниці. Причому підприємці, що працюють на території заарештованих об'єктів, не постраждають, так само залишиться попередньою вартість оренди", - зазначив Потьомкін.

Читайте також: Півсотні депутатів не голосують у Раді, а піаряться й “тусуються” - КВУ

Чиновник не уточнив у рамках якого саме кримінального провадження суд санкціонував арешт майна нардепа. Однак сказав, що АРМА буде управляти активами ТОВ "Блек Сі Ріелті груп", до якого входять одеський ЦУМ на вул. Пушкінській, 72; паркінг 696 машино-місць з магазинами і складами на Пантелеймонівській, 21; складські приміщення на вул. Аеропортівській, 10; частина бізнес-центру "Преображенський" на Пантелеймонівській, 88.

Також в управління АРМА передано корпус №1 оздоровчого комплексу «Круїз», розташованого на прибережному масиві «Золотий Бугаз» у селі Грибівка Овідіопольського району Одеської області. Комплекс належить ПАТ «Туристично-виробнича фірма «Чорне море».

Варто зазначити, що 14 вересня співробітники СБУ провели обшуки у багатоповерховому бізнес-центрі «Шевченківський», що теж належить Клімову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-