Режисер: Головне завдання проекту Ukrainer - знайомство українців з різних регіонів

Режисер: Головне завдання проекту Ukrainer - знайомство українців з різних регіонів

Фото
Укрінформ
Головним завданням волонтерського мультимедійного проекту Ukrainer - експедиція Україною - є знайомство українців з різних регіонів один з одним.

Про це заявив режисер проекту Микола Носок, який побував 13 вересня у гостях "Єдиного голосу", повідомляє Урядовий портал.

"Це проект про 16 історичних земель України – від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. Перша експедиція почалася у липні 2016-го року на Закарпаття, а остання запланована на 18 вересня – на Галичину", - йдеться у повідомленні.

Як відзначив Микола Носок, головним завданням проекту є знайомство українців з різних регіонів один з одним, "оскільки в Україні люди один одного не знають і не розуміють", показ схожих і відмінних рис, а також особливостей кожного регіону, їхніх звичаїв та традицій, унікальної місцевості, дивовижних людей.

Читайте також: У Будинку Уряду ділилися секретами співпраці між журналістами та прес-службами

Слухачі урядових комунікацій ознайомилися з історіями про дивовижного Мішеля з його буйволами із Закарпаття; родину Паларієвих із молдавським корінням, яка відроджує село Фрумушика, що на Бессарабії; родину з Яворова на Гуцульщині, які займаються виготовленням ліжників; художника Валерія Єрмакова з Панасівки на Полтавщині.

Урядові комунікаційники із захопленням подивилися ролики та висловили вдячність режисеру за прекрасні роботи. Зокрема, керівник #Депкому Roksolana Stadnyk відзначила, що "Україна має велике надбання – свої традиції – і цим треба ділитися", тому проект Ukrainer варто знати і поширювати у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-