Фігурант

Фігурант "справи рюкзаків" Литвин уклав угоду зі слідством

Укрінформ
Червонозаводський райсуд Харкова почне слухання справи відносно підприємця Володимира Литвина, якого підозрюють у розтраті коштів при закупівлі рюкзаків для Національної гвардії.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів керівник апарату Червонозаводского райсуду Вадим Долженко.

"Щойно суддя Ежов підтвердив, що суд відносно Литвина у справі про "рюкзаки Авакова" почнеться о 13:40. Засідання - підготовче. Інформації про доставку підозрюваного до суду поки що немає", - відзначив Долженко.

У той же час, за його словами, йому стало відомо, що підозрюваний Литвин уклав угоду із стороною обвинувачення про визнання вини: "Подробиці - після засідання суду".

Читайте також: Закриття "справи рюкзаків": апеляцію антикорупційників перенесли на 17 вересня

Як повідомляв раніше Укрінформ, восени 2017 року НАБУ затримало трьох осіб у справі про розтрату держкоштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії: сина глави МВС Олександра Авакова, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря і підприємця Володимира Литвина, який в 2014 році керував IТ-компанією "Turboseo".

У липні 2018 року прокурор САП закрив справу проти Авакова і Чеботаря. Активісти оскаржили закриття справи проти сина Авакова. Крім того, в НАБУ поскаржилися Холодницькому на закриття "справи рюкзаків".

Фото: Литвин, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-