Богомолець хоче антикорупційного розслідування щодо Охматдиту

Богомолець хоче антикорупційного розслідування щодо Охматдиту

Укрінформ
Ольга Богомолець закликала створити спеціальну комісію для перевірки фактів корупції у роботі Національної спеціалізованої дитячої лікарні “Охматдит” МОЗ України.

Про це голова Комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець заявила на засіданні Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Те, що відбувається у галузі охорони здоров’я, є абсолютно злочинним. Ті люди, які наживаються на горі дітей, мають нести кримінальну відповідальність. Я звертаюся до пана Кубіва та пана Гройсмана щодо створення комісії, що перевірила б усі факти корупції, пов’язані з роботою Охматдиту й тих керівників, які безпідставно звільняють лікарів, звинувачуючи їх у відсутності медикаментів. Але ліків немає тому, що міжнародні організації починають їх постачати в Україну через 18 місяців. У карантинній зоні на мільйони гривень зберігаються ті препарати, які ніколи не будуть використовувати, а викинуть на смітники”, - заявили Богомолець.

Читайте також: У комітеті Ради просять Гройсмана звільнити Супрун та її заступника

Як повідомляв Укрінформ, що вісім членів комітету ВР питань охорони здоров'я закликають Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана звільнити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун та заступника міністра Олександра Лінчевського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-