“Короля стегенець” Захарченка “провели в останню путь” під посольством РФ

“Короля стегенець” Захарченка “провели в останню путь” під посольством РФ

Фото
Укрінформ
У Києві біля посольства Росії активісти шампанським і курми гриль "провели в останню путь" ватажка терористичного угруповання "ДНР" Олександра Захарченка, вбитого в окупованому Донецьку.

Про це повідомив керівник благодійної організації "Міжнародний благодійний фонд "Надійний тил", член Громадської Ради при Мінсоцполітики Дмитро Вітов на своїй сторінці у Facebook.

"Ходжу під посольство концтабору як на улюблену роботу. Весело, з шампанським, жартами і танцями провели в останню путь у бетон короля стегенець Захарченка", - написав він, додавши, що "ми чекаємо на наступних".

Вітов також розмістив фотограції, на яких видно, що під посольство РФ люди приносять іграшкові пірамідки, шампанське і смажених курей, настоянку глоду.

Читайте також: В МЗС України пояснили “блискавичну” реакцію РФ на вбивство Захарченка

Тим часом російські ЗМІ повідомляють, що ватажка донецьких бойовиків сьогодні поховали під залпи артилерії на тому самому цвинтарі, де лежать "командири" Михайло Толстих ("Гіві") та Арсен Павлов ("Моторола").

Як повідомлялося, 31 серпня в окупованому Донецьку під час вибуху в ресторані "Сепар" був смертельно поранений "глава ДНР" Олександр Захарченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-